Nože na ryby a filety

 

Nejprodávanější

423
6191423619
Značky

Stránka 1 z 1 - 4 položek celkem

Nůž filetovací - 210 mm, černý
Nůž filetovací - 210 mm, černý
Kód: 401030301319
Značka: Giesser
Nože určené pro jemné porcování a opracovávání masa a ryb. Filetovací nůž GIESSER z chrom-molybdenové oceli vytvrzené na 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře odolává rzi.
454 Kč bez DPH
549 Kč
Skladem
   
Nůž filetovací na ryby G 2285 - 21 cm
Nůž filetovací na ryby G 2285 - 21 cm
Kód: 401030301113
Značka: Giesser
Filetovací nůž na ryby GIESSER z chrom-molybdenové oceli vytvrzené na 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře odolává rzi. Ergonomický tvar rukojeti s lehkým zaoblením hran umožňuje pohodlný úchop a brání sklouzávání....
456 Kč bez DPH
552 Kč
Skladem
   
Poznámka 2025 05 28 125237A
Nůž filetovací se škrabkou - 150 mm
Kód: 401030301975
Značka: Giesser
Filetovací nůž se škrabkou GIESSER z kvalitního materiálu pro efektivní opracování ryb. Ergonomický tvar rukojeti umožňuje pohodlný úchop a umožňuje snadnou a účinnou manipulaci.
350 Kč bez DPH
424 Kč
Skladem
   
Poznámka 2025 05 28 125237A
Nůž na lososa - 31 cm, černý
Kód: 401030304111
Značka: Giesser
Nůž na lososa GIESSER z vakuově kalené chrom-molybdenové oceli, která dosahuje tvrdosti 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře odolává rzi. 
511 Kč bez DPH
618 Kč
Skladem
   

Stránka 1 z 1 - 4 položek celkem