Nůž vykosťovací 13 cm - černý

 
 

Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a bezpečnému oddělení kostí od masa.

Cena 281 Kč bez DPH
340 Kč
Značka Giesser
Kategorie Vykošťovací nože
Zvolte variantu
Kód produktu 401030301655 Barva :: červený Skladem u dodavatele 340 Kč
281 Kč bez DPH
   
Kód produktu 401030301651 Barva :: zelený Skladem u dodavatele 340 Kč
281 Kč bez DPH
   
Kód produktu 401030300054 Barva :: žlutý Skladem u dodavatele 340 Kč
281 Kč bez DPH
   
Kód produktu 401030300055 Barva :: černý Skladem u dodavatele 340 Kč
281 Kč bez DPH
   
Kód produktu 401030301650 Barva :: modrý Skladem u dodavatele 340 Kč
281 Kč bez DPH
   
 

Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach.

Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a bezpečnému oddělení kostí od masa. Zakřivení 13 cm dlouhé čepele s delší řeznou hranou a zúženou špičkou umožňuje hladký průchod nože masem ke kosti, a přitom odstraňuje i kůži, tuky nebo šlachy. Přesnost řezu předchází vzniku přebytků masa a plýtvání produktem.
Po celodenní práci určitě oceníte měkký povrch zdravotní protiskluzové rukojeti. Neotlačí vaše klouby a prsty se nesmekají k čepeli. Právě tyto propracované drobnosti znamenají neocenitelnou úlevu během namáhavé práce.
Dle potřeby zvolte flexibilní nebo pevnou čepel vykosťovacího nože.
Nože jsou certifikovány pro kontakt s potravinami a splňují přísné hygienické předpisy.

Ostře nabroušená technologie
Čepel nože zůstává díky metodám kalení ve vakuu zůstává rovnoměrně tvrdá i odolná, což zabraňuje vzniku slabých míst a tvorbě prasklin i po letech užívání. Vakuum umožňuje velmi rovnoměrné vstřebávání teplot během žíhání oceli a přesnou kontrolu teplotních změn. Výsledkem je vysoká stabilita ostrosti a mechanických vlastností čepele. Ocel byl vytvrzená až na 56-57 HRc.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
Bezpečnostní kontrola