TEFCOLD PT 1310
Popis
TEFCOLD PT 1310 je robustní pizza stůl z nerezové oceli s chladicím prostorem, neutrální sekcí a žulovou pracovní deskou. Pod deskou je ventilovaný chladicí prostor (+2 °C až +10 °C) s automatickým odmrazováním pro skladování surovin, těst nebo hotových produktů. Neutrální zásuvky slouží pro organizaci těsta, plechů a dalších surovin. Žulová pracovní deska zůstává chladná a usnadňuje přípravu pizzy, těstovin i pečiva. Kombinace chladicího prostoru, úložných zásuvek a pracovní plochy dělá z PT 1310 praktické centrum pro profesionální kuchyně.
Výhody:
-
ventilovaný chladicí prostor +2 až +10 °C pro čerstvé suroviny
-
neutrální zásuvky pro těsto a další ingredience
-
žulová pracovní deska pro snadnou přípravu těsta
-
velká kapacita pro plechy a vyšší provozní zatížení
-
robustní nerezová konstrukce odolná pro každodenní provoz
Využití:
-
pizzerie, bistra a restaurace – příprava pizzy, těstovin a pečiva
-
profesionální kuchyně a cateringové provozy
-
kombinace chlazení, přípravy těsta a skladování surovin
-
provozy s vysokou frekvencí výroby díky velké kapacitě a odolnosti
| Teplotní rozsah (°C) | +2 až +10 °C |
| Klimatická třída | 4 |
| Hrubá / čistá váha | 330 / 320 kg |
| Hrubý / čistý objem | 390 / 370 l |
| Nožky / nohy | 8 nastavitelných noh |
| Exteriér | Nerezová ocel SS304 |
| Interiér | nerezová ocel SS304 |
| Počet a typ dveří | 2 křídlové samozavírací dveře |
| Počet a typ polic | 14 zásuvy pro plechy na pizzu |
| Rozměr polic | 400 x 600 mm |
| Zásuvky | 7 zásuvek na těsto ks |
| Typ ovládání | Elektronické |
| Typ chlazení | Ventilované |
| Typ odtávání | Automatické |
| Typ chladiva | R600a |
| Množství chladiva | 95 g |
| Termometr | ano |
| Energetická třída | B |
| Denní spotřeba | 2.41 kWh/24h |
| Roční spotřeba | 880 kWh/rok |
| Příkon | 300 W |
| Napětí / Frekvence | 220-240/50 V/Hz |
| Hlučnost | 42 dB(A) |
| Vnitřní rozměry (ŠxHxV) | 1052 x 630 x 589 mm |
| Vnější rozměry (ŠxHxV) | 2045 x 800 x 1000 mm |
| Rozměry balení (ŠxHxV) | 2050 x 840 x 1050 mm |
| Přepravní kontejner 40 stop | 28 ks |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
