• 1 z 2
 

Mikrovlnná trouba PANASONIC NE-SCV2BPQ

 

Profesionální výkonná konvekční trouba NE-SCV2BPQ

Dostupnost 3-7 týdnů
315 774 Kč
260 970 Kč bez DPH
   
Kód produktu NE-SCV2BPQ
Značka Panasonic
Kategorie MIKROVLNNÉ TROUBY
Záruka 3 roky
 
  • Profesionální výkonná konvekční trouba NE-SCV2BPQ

    • profesionální kombinovaná výkonná konvekční trouba je ideální řešením na vaření, opékání, pečení, grilování, a ohřívání široké škály čerstvých ale i zmražených potravin, jako jsou sendviče, pečivo, pizza, zelenina a maso
    • vhodná do provozů s požadavkem na kratší procesní čas – kolem 10 vteřin
    • prostorově nenáročné provedení – lehce se vejde i na malou pracovní plochu, stohovatelná – můžete na ni postavit další troubu a tím zdvojnásobit své možnosti, aniž je zapotřebí další pracovní prostor
    • efektivní výkon s technologií dvojího invertoru, díky kterému se jídlo připraví rovnoměrně tak, aby žádná část nezůstala studená
    • díky vestavenému katalyzátoru trouba při vaření nemusí využívat větrání – vnitřní prostory je pak možné vyčistit rychle a jednoduše
    • flexibilní nabídka až 999 možností nastavení nabídky na SD kartě, možnost nahrát i vlastní obrázky, které se budou používat jako tlačítka pro výběr menu programu
    • dotykové ovládání
    • rozsah teplot pro konvenční ohřev 180 – 280° C
    • rozsah předehřevu 250° C / 280° C
    • vyrobeno z nerezové oceli

    3 režimy ohřevu:

    • mikrovlnný ohřev (1050 W)
    • konvekční ohřev (1465 W)
    • gril (1915 W)

    Základní vybavení:

    • hnědý keramický tác
    • plochá bílá keramická deska
    • černá vlnitá keramická deska
    • černý teflonový tác na vaření
    • kovová mřížka
    • lopatka na vkládání pokrmů
    • SD karta
     
Hmotnost 30 kg
Napětí V 240
Příkon zařízení kW 3600 W
Výkon mikrovlnný 1050 W, konvekční ohřev 1465 W, gril 19
rozsah teplot konvekce 180 - 280° C
Objem l 10
Rozměry vnitřní (šxhxv) mm 270 x 330 x 110
Rozměry vnější (šxhxv) mm 474 x 565 x 412
Váha 38 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: