• 1 z 4
 

Kutr stolní R 2 B

 

Stolní kutr R 2 B od francouzského výrobce ROBOT COUPE.

Dostupnost Skladem
Měrná cena 26 699 Kč / 1 ks
26 699 Kč
22 065 Kč bez DPH
   
Kód produktu 22113
Značka Robot Coupe
Kategorie KUTRY STOLNÍ
Záruka 2 roky
 
  • Určen pro menší gastronomické provozy – restaurace, bistra, lahůdkářství a cukrárny s max. denní kapacitou do 20 porcí.

Umožňuje zpracování masa, zeleniny a ovoce, přípravu těsta, paštik, majonéz, pyré, pomazánek a strouhanky a rovněž sekání bylinek a koření a drcení ořechů a mandlí.


MOTOROVÝ BLOK

  • indukční motor
    1. asynchronní motor pro profesionální použití zaručující delší životnost a spolehlivost stroje; tichý chod motoru bez jakýchkoliv vibrací, motor nevyžaduje žádnou údržbu,
    2. nerezová hřídel,
    3. magnetický bezpečnostní systém, zajišťující při nesprávném sesazení zařízení nebo v momentu otevření víka zastavení, popř. nespuštění kutru.
  • 1 regulace rychlosti.
  • Bez pulsního tlačítka.
  • Kryt motorového bloku je z polykarbonátu.

NÁDOBA KUTRU

  • Odnímatelná nádoba z polykarbonátu s ergonomickým držadlem.
  • Lze v ní sekat maso, zeleninu, mandle, oříšky, koření, připravovat majonézu, pyré, protlaky, pomazánky, strouhanku a hnětat těsto.
  • Průhledné polykarbonátové víko s otvorem umožňuje přidávání dalších ingrediencí v průběhu sekání.

Standardní vybavení:

  • polykarbonátová nádoba,
  • nůž s rovným ostřím – vhodný pro přípravu emulzí, pěn, pomazánek, pro jemné i hrubé rozsekání masa a zeleniny

Lze doobjednat:

  • nůž s jemným zubatým ostřím – pro nejjemnější zpracování – sekání zeleného koření a bylinek,
  • nůž s hrubým zubatým ostřím – hnětení, sekání oříšků, mandlí, pro zmrzlé potraviny a ostatní tvrdé potraviny
Napětí 230 V / 50 Hz
Příkon 550 W
Počet ot/min 1500
Výkon 10-20 porcí
Objem nádoby kutru 2,9 l
Max. plnění kutru 1 kg surovin
Nádoba kutru polykarbonát ABS
Motorový blok polykarbonát
Pulsní tlačítko ne
Rozměry (šxhxv) 200x280x350 mm
Hmotnost 10 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: