Spring

Příběh německo-švýcarské společnosti Spring se píše od poloviny dvacátého století. Výrobě kuchyňského náčiní se bratři Springové začali věnovat již v roce 1946 a od samého počátku se řídili požadavkem špičkové kvality a dokonalého zpracování. Dědictví tohoto přístupu ve Springu přetrvává dodnes a právem se produkty této značky řadí mezi nejluxusnější zboží. Výrobky Springu jsou určené jak pro vysokou gastronomii, tak pro milovníky domácího vaření, blýsknou se v každé kuchyni. Splečnost Spring je také průkopníkem mnoha dnes běžných technologií výroby, příkladem mohou být VULCANO pánve nebo systém na stolní přípravu Fondue – švýcarského národního jídla. Společnost spolupracuje s firmou ILAG, která vyvíjí speciální nepřilnavé povlaky na pánve. Ty jsou extrémně tvrdé a odolné, snesou velmi vysokou teplotu (až 400 °C) a neobsahují PFOA kyselinu. Spring je jistota kvality, bezchybného provedení, luxusního designu a především lásky k dobrému jídlu.

Žádné produkty od výrobce Spring nebyly nalezeny....