• 1 z 3
 

Forma silikonová - 8x Srdíčka 3D Amorini

 

Silikonové bílé plato s 8-mi samostatnými formičkami ve tvaru srdíček 3D. SILIKONOVÉ nepřilnavé skupinové formy na pečení i mražení od italského výrobce Silikomart.

Dostupnost Skladem u dodavatele
508 Kč
420 Kč bez DPH
   
Kód produktu SLM-36186990065
Značka Silikomart
Kategorie DROBNÝ INVENTÁŘ
 

 

  •  velmi vysoká tepelná odolnost v rozsahu od -60 do +230°C
  •  díky tepelnému rozsahu lze formy využít v mrazáku, šokeru, trouby, konvektomatu
  •  vysoká stabilita a tepelná odolnost ve srovnání s tuhým silikonem z Číny
  •  stabilní proces stárnutí (zaručeno na 3000 použití)
  •  každý roh plata formy je opatřen otvorem pro zavěšení na držák pro následné mytí v myčkách
  •  neobsahuje žádné toxické materiály, SPLŇUJE VŠECHNA DOPORUČENÍ CE a FDA
  •  formy Silikomart jsou vyrobeny 6 až 7-hodinovým tepelným procesem, který vylučuje jakoukoli možnost výskytu zbytkových toxických látek
  •  nepřilnavost materiálu zajišťuje velmi snadnou práci a následné čistění
  •  na rozdíl od skleněného nebo kovového nádobí se silikon nerozbije, neodlamuje ani neztrácí své nelepivé vlastnosti, při použití nevzniká kouř a jsou   bezzápachové
  •  pokud formu Silikomart přeložíte, ohybová linie nezbělá ani se nezlomí a forma se vrátí do původního tvaru
  •  formy Silikomart umožňují konzumaci pouze části výrobku a uskladnění zbytku v chladničce
  •  zdobné tvary, jakých v tradičních kovových formách nelze dosáhnout
  •  formy se před použitím nemusí vymazávat olejem, máslem ani tukem
  •  kompatibilní rozměr s řadou GN (530x325 mm) a pekařským formátem (600x400 mm)
  •  gastronomický formát plata skupinové formy GN1/3 (300x175 mm)
  •  rozměr 1 formičky srdíčka  63,5 x 65 x 38 mm
  •  objem 1 formičky 96 ml 

 

Rozměry (š x h x v) 300x175x38 mm
Váha (kg) 0.20
Barva Bílá
Počet formiček (ks) 8
Rozměr 1 formičky (š x h x v) 63,5x65x38 mm
Tepelná odolnost (°C) -60°C / +230°C
Objem 1 formičky (ml) 100
Objem celkem (ml) 800

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: