Popis
Speciální typ kutru, který kombinuje funkci mixéru a kutru a umožňuje:
- díky speciálnímu noži a stíracímu rameni víka i nádoby dokonalé rozmělnění surovin,
- snadnou přípravu mixovaných jídel ze syrových, nebo vařených surovin – v tekuté, polotekuté a kašovité formě,
- realizaci pokrmů se změněnou strukturou podávané individuálně ve zdravotnických zařízeních,
- přípravu chuťovek, předkrmů, zákusků, šlehaných krémů, emulzí nebo i specialit.
MOTOROVÝ BLOK
- indukční motor
- asynchronní motor pro profesionální použití zaručující delší životnost a spolehlivost stroje; tichý chod motoru bez jakýchkoliv vibrací, motor nevyžaduje žádnou údržbu,
- nerezová hřídel,
- magnetický bezpečnostní systém, zajišťující při nesprávném sesazení zařízení, nebo v momentu otevření víka zastavení, popř. nespuštění blixeru,
- 2 regulace rychlosti.
- Pulsní tlačítko pro lepší kontrolu konzistence a větší přesnost zpracování.
- Kontrolní panel s digitálním timerem.
- 3 vysunovací kolečka.
- Kryt motorového bloku je nerezový.
NÁDOBA BLIXERU
- Odnímatelná nádoba z nerezu s ergonomickým držadlem.
- Stírací zařízení složené ze stěrek víka a stěrky nádoby, snadno rozebíratelné.
- Průhledné polykarbonátové víko vybavené rukojetí a otvorem umožňuje přidávání dalších ingrediencí v průběhu sekání.
Standardní vybavení:
- nerezová nádoba,
- stírací zařízení víka a nádoby,
- nůž s jemným zubatým ostřím – umožňuje dokonalé rozmixování syrových, nebo vařených surovin až do kašovité konzistence
Lze doobjednat:
- nůž s hrubým zubatým ostřím
Napětí | 400 V |
Příkon | 4 500 W |
počet ot/min | 1500/3000 |
výkon | 100 - 400 porcí |
max. kapacita plnění (sekání) | 10kg |
max. kapacita plnění (šlehání) | 14 kg |
max. kapacita plnění (hnětení) | 11,50 kg |
max. kapacita plnění (drcení) | 7 kg |
jednoráz.zpracovávané množství | 4 - 14 kg |
jednoráz. zpracovávané množství | 20 - 75 porcí/1 porce 200 g |
objem nádoby blixeru | 23 l |
nádoba blixeru | nerez |
motorový blok | nerez |
pulsní tlačítko | Ano |
rozměr (š.hl.v.) | 700 x 600 x 1250 mm |
váha | 100 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.